frennl

Reizen is de kunst zich thuis te blijven voelen.

Deel samen met ons de franse 'Joye de vivre' en kom een paar dagen genieten, laat je verwennen, vind rust, (be)leef actief....

Domein
Voel je een beetje thuis op vakantie.

In Gajolles kan je de stress vergeten. Wij proberen om jullie een onvergetelijke reis te bezorgen in een tijdloze woning.

Wij wonen in een gerestaureerde ‘maison en pierre’ op een heuvel met driehonderzestiggraden zicht. We beschikken over een grote tuin. Daar kan je genieten van een boek of je ontspannen in een ligstoel op één van de verschillende terrassen. Er is mogelijkheid om een partijtje jeu de boules spelen of een balletje slaan op de ping-pong tafel.

In de schaduw van de cederbomen of plataan nemen we zes avonden per week een aperitief met zicht op het wijdde landschap. In de zomer kan je de koelte van het huis opzoeken. In de woonkamer kan je elk uur van de dag terecht, om wat in de documentatie van de streek te bladen, ’s winters kan je er genieten van de open haard met een magazine of je kan er terecht voor een babbel.

Een kleine gemeenschappelijke koelkast staat ter jullie beschikking. Voor de kleinsten beschikken wij over een kinderstoel, -bed en -bad op aanvraag. Ons hele huis is rookvrij.

Viervoeters ontvangen we niet. We beschikken over een privéparking met afgesloten fietsen- en motorstalling.


Zwembad

Een baantje trekken met zicht op de vallei

Het zwembad van zes bij twaalf meter wordt afgesloten met een rolluik dat ons jullie veiligheid en dat van de kinderen garandeert, maar dat ook de warmte in de kom houdt. Zo kunnen we soms vroeg in lente en tot aan de herfst zwemmen.

Het zoutsysteem houdt het zwembad netjes, dagelijks is er een onderhoud en controle van de installatie.

Strandlakens en handdoeken voor het zwembad voorzien wij niet. Breng er zelf mee of huur ze bij ons.

 Foto's
Nu al een idee krijgen? Dit is een selectie foto’s van de sfeer die je in Gajolles kan opsnuiven. Een oase van rust en stilte, comfort, waar ‘buiten’ leven en genieten van kleine dingen realiteit worden.