frennl

Getuigenissen
Wat u denkt...

Bonjour Tinne en Patrick,
Alweer een tijdje geleden dat we zijn vertrokken uit jullie mooie domein ‘ Gajolles’.  Zoals we bij het vertrek al hebben aangegeven hebben we genoten van jullie mooie verblijf, de goede sfeer, jullie gastvrijheid en de lekker maaltijden. Bovendien was er een klik met de andere gasten, dat kun je ook anders treffen.Wij zijn inmiddels al weer twee weken à la maison in Eindhoven en het is hier niet echt zomer.Ik heb nog  leuke foto’s van jullie beiden, jullie staan er vrolijk op, precies zoals jullie zijn. Oordeel zelf, zou k zeggen.Heb het samen goed in de Gers en geniet straks weer van jullie rust. Wellicht tot ziens, warme groeten

testimonial  Max & Hanny, Eindhoven, juli 2017

Ben blij te horen dat jullie mijn foto’s mooi vinden, mogelijk levert het nieuwe gasten op? in jullie mooie huis en geweldige locatie. Wij hebben in ieder geval een geweldige tijd gehad bij jullie.Hartelijke groeten,

testimonial Leo & Hyke, Papendrecht, juli 2017

Met plezier denken we terug aan het heerlijke ontbijt in het zonnetje op het terras, de rust van jullie prachtige domein, het lekkere eten op de leuke avonden en vooral de ongedwongen en hulpvaardige manier waarop we door jullie ontvangen zijn.
We hebben er ons echt thuis gevoeld.

testimonial Koen en Leen, Turnhout, juli 2016

Nogmaals dank voor het leuke verblijf bij jullie. Het weer mocht ietsje beter geweest zijn maar het was er alleszins beter dan hogerop in Frankrijk en in Belgie.
Wij vinden dat jullie een zeer goed team vormen en dat op die manier alles gesmeerd verloopt. Proficiat!
Wij wensen jullie nog veel GAJOLLESGENOT
Dikke kus uit het kleine Parike (Brakel)

testimonial Marc en Nadine, Brakel, juli 2016

Nogmaals HARTELIJK bedankt voor het super logement, de delicieuze spijzen, de warme ontvangst en de bezielde passie waarmee jullie ons ontvingen. Het was vanaf dag 1 “thuiskomen”. XXX
De mond aan mond reclame zal hier alvast beginnen ?

testimonial Mieke en Wim, Gavere, juli 2016

Na een week hebben wij hier ook de draad van het gewone leven weer opgepakt. Dank zij de fantastische week op Gajolles met opgeladen batterijen. We hebben enorm genoten van ons verblijf bij jullie en denken met plezier terug aan alle mooie momenten. We willen jullie nog eens hartelijk bedanken voor alle goede zorgen, het lekkere eten en de fijne gesprekken.
Het was voor ons ook super !! Dikke beis en tot binnenkort,

testimonial Carine & Jos. Gooik, juli 2016

“Aan onze vakantie in Gajolles houden we de beste herinneringen over. We hebben echt van alles genoten. De rust,  de prachtige omgeving, uitstekend verblijf, zeer plezant gezelschap en vooral een zeer attente en bereidwillige gastheer en gastvrouw, formidabel ontbijt en een sublieme ‘tablet d’hotes. Kortom, een adres om zeker te onthouden en vooral, zeker nog eens terug te keren. We willen jullie nogmaals danken voor het zeer aangename verblijf.
Groetjes en hopelijk tot nog eens.”

testimonialHilde en Gilbert, Jun 2015, Wetteren

“Zeer fijne ontvangst, zeer warme mensen, empatisch. Tinne en Patrick doen er ALLES aan om het hun gasten naar de zin te maken. Mooie, zeer nette en ruime kamers (de onze iets minder door het toilet dat alleen met een gordijn afgeschermd was), zeer lekkere maaltijden, van aperitief tot dessert meestal een promotie voor streekproducten, een prachtig kader, een zicht van 360°, uitgebreide docmuntatie voor wandelingen, fietstochten, stadjes, marktjes…. Kortom, een echte aanrader op alle vlakken!!!! Heel hard bedankt voor de fijne dagen bij jullie en zeker eens tot ziens!!
Heel veel groetjes

testimonial  Lut en Teejo, Aug. 2014, Antwerpen

“Sinds maandag zitten we weer in de drukte van alledag. Met heimwee kijken we terug naar ons verblijf bij jullie in de Gers: de prachtige locatie, het warme onthaal met een glaasje Rosé, de heerlijke avondmalen (gezellig ook, interessant om zoveel verschillende mensen te leren kennen)…
Wij hebben in ieder geval genoten van de Gers en hopen in een volgende editie terug te keren, om tot rust te komen, om met de glimlach te gaan slapen en optimistisch op te staan, om ‘thuis’ te komen na een daguitstap.
Dank voor de mooie week, dank voor Gajolles! Doe zo voort, verhuis nooit uit de Gers.Hartelijk,”

testimonial Tim en Annelies, jul. 2014, Antwerpen

“Het verblijf in jullie B&B is ons  ontzettend goed bevallen. We danken jullie voor de hartelijke ontvangst.
Het ontbijt met het zelfgebakken brood  was erg lekker alsook het avondeten. Goede receptjes om alvast eens uit te proberen.
De keurig uitgeprinte wandeling en de uitleg over de bezienswaardigheden  vonden wij zeer attent. De kamers waren sfeervol ingericht.
We hebben genoten van de rust en het zwembad.
Jullie B&B is alvast een aanrader en we komen later zeker nog eens terug.”

testimonial Sonia en Xavier, jul. 2014, Merchtem

… “Vanaf het eerste moment waren we onder de indruk van het grote domein, met prachtige vergezichten van zonnebloemen en graanvelden …en jullie mooie Chambres d’Hôtes met hun smaakvol ingerichte kamers.
In de Gajolles genoten we van de lekkere maaltijden, de gezellige babbels (in alle talen), de spelletjes pingpong, de zonsondergang, het luieren in de tuin, de leuke uitstappen, …en vooral van de rust in de Gers.
Jullie gastvrijheid en gezelschap stelden we zeker op prijs.
Het was voor ons weer een aangename vakantie.
“C’etait vivre comme Dieu en Gajolles”
Gajolles biedt alle mogelijkheden om zelf een aangename en verrassende vakantie uit te stippelen.”

testimonial Patrick en Ludgarde, jul. 2014, Moerzeke

… “Het was de eerste keer in een B en B.
Gedurende ons verblijf hebben we genoten van het domein Gajolles en het moois in de omgeving.
Tinne en Patrick zijn aangename mensen die U hartelijk ontvangen en U bijstaan bij het uitstippelen van uw dag.
Alles is er netjes, de kamers ruim, en een mooi domein met zwembad zeer goed onderhouden.
Heerlijke maaltijden met streekgebonden gerechten, verzorgd en porties meer dan voldoende, alsook een uitgebreid ontbijt.
Zeker een aanrader, wij gaan nog terug.”

testimonial Ferdinand en Gilberte, jul. 2014, Brussel

… “Met uitzicht over de streek genoten we van de tuin, het zwembad, de verschillende terrassen. ’s Morgens en ’s avonds onder een stralende zon aan de table d’hôtes genieten met volle teugen. Een gastvrouw en -heer die steeds beschikbaar zijn, maar toch onze privacy respecteren en ons met raad bijstonden om de streek te verkennen. Kortom 7 dagen genoten en ’t was te vlug voorbij.”

testimonial Lode en Ingrid, jul. 2014, Kortrijk

Via dit mailtje willen Frank en ik jou en Patrick laten weten dat we enorm genoten hebben van ons verblijf in jullie mooie B&B.
We hebben genoten van de rust, de kalmte, de prachtige omgeving, het lekkere eten, het gezelschap, de babbels…
Het was een ware ontdekking en het heeft deugd gedaan.
We komen zeker terug!Geniet nog van de zomer, nog veel success met de B&B en tot de volgende keer..
Lieve groeten,

testimonial Pascal en Frank, aug. 2013, Sint-Pieters-Kapelle

Dag Tinne en Patrick,
Bedankt voor de goede ontvangst, voor de moeite om lekker en gezonde avondmalen te voorzien!
Ons doel om te ontspannen en om tot rust te komen is bereikt!
Goede eindejaarsfeesten en hou jullie goed!
Kim en Pieter

testimonial Kim & Pieter, dec 2013, Jabeke

Graag willen we jullie nog eens bedanken voor onze schitterende vakantie van vorige week! We hebben genoten van jullie excellente service, lekker eten, toeristich advies,…; kortom alles was perfect.
De tussen stop is goed verlopen, mooi vernieuwd hotelletje en lekker gegeten (natuurlijk niet te vergelijken met Tinne’s keuken)
Wij hopen in de toekomst zeker nog eens langs te komen.
Hartelijk dank!

testimonial Katrien & Franky, Eline, Dorian, Emilie & Victor, aug 2013, Kortrijk

Wij hebben een heel toffe vakantie doorgebracht bij jullie, we hadden het wat te lang uitgesteld maar het heeft ons echt deugd gedaan, de rust, de omgeving, de mooie dorpjes, de mensen die je ontmoet, het lekkere eten, heel fijn. En je ziet dat jullie dat graag doen en er gelukkig zijn.Voor herhaling vatbaar, misschien eens in een ander seizoen om dan van de wandelingen in de de natuur te genieten en er is nog zo veel te bezoeken in de omgeving.

testimonialEls & Eddy, aug 2013, Lembeek

Zelden zo genoten van een vakantie als dit jaar. Dat we er noodgedwongen een stukje moesten aanbreien wegens autopech hebben we niet als een nadeel ervaren. Hoewel we houden van een vrij actieve vakantie hebben we toch ook ten volle genoten van de rust die de Gers biedt. Gajolles zelf laat ons alle zorgen vergeten, natuurlijk is er het domein zelf maar ook de goede zorgen van Tinne en Patrick laten je 100% genieten. Ik denk met enige weemoed terug aan het mooie uitzicht van op de kamer ’s morgens vroeg en het ontbijt buiten op het terras. Ook het avondmaal was steeds iets om naar uit te kijken met het dagelijkse aperomoment met huisgemaakte hapjes gevolgd door een paar uur genieten van Tinne’s kookkunsten en boeiende tafelgesprekken. Een paar vervelende muggen bestreden wij hierbij met succes met tandpasta.
Bedankt nog eens Tinne en Patrick voor de goede opvang en wij komen zeker nog eens terug om ons programma af te werken.

testimonial André & Hilde, juli 2013, Dendermonde

Wij beleefden een heerlijk ontspannen vakantie in deze prachtige chambres d’hotes. Bij aankomst werden we zeer hartelijk ontvangen op het terras met uitzicht over het wondermooie landschap. Ook de kamers bleken knap ingericht en netjes te zijn. Gedurende ons verblijf stonden Tinne en Patrick steeds klaar om ons bij te staan met raad en advies over mogelijke uitstapjes.
Deze vakantie deed ons ver wegdromen van de dagelijkse drukte !!

testimonial Familie Boon, juli 2013, Lembeek

“vakantie op Gajolles is tot rust komen in een oase van oorverdovende stilte, turend naar het uitzicht over velden en bossen en bovenal genietend van de zeer warme, hartelijke  ontvangst en van, niet te versmaden: de lekkere keuken! Eén ding staat vast: voor al onze toekomstige bestemmingen, waar ook in Frankrijk, maken we een omweg via Gajolles”

testimonial Carina & Marc, juli 2013, Lembeek

…”Met welke woorden zullen we ooit onze gevoelens van oprechte dankbaarheid en blijheid kunnen uiten? Wij hebben ons ontzettend welkom gevoeld in jullie zalige B&B. Jullie slagen erin om de juiste toon te zetten tussen GIGA hartelijk en toch met voldoende discretie AANWEZIG te zijn in alle kleine en grote details…

Van bij het ontbijt de eerste dag, en altijd in stijgende lijn, is onze mond blijven openvallen van bewondering en verbazing over het PRACHTIGE kader, en daaraan gekoppeld jullie gemoedelijke, maar tegelijkertijd ontvangst van TOP-niveau…

De glooiende heuvels, het zeer mooie huis, zalige zwembad, leuke bezoekerstips met onmiddellijk uitlenen van stafkaarten en plannetjes, om dan maar te zwijgen over de kwaliteit van de gastronomie.”…

testimonial Anneleen & Michel, september 2012, Antwerpen

…”We willen jullie nogmaals bedanken voor een ongelooflijk verblijf in Au gajolles ! We hebben ons super geamuseerd, en hebben genoten van jullie super locatie, mooie kamers met goed bed, lekkere ontbijten en heerlijke table d’hôtes, maar vooral ook van jullie gastvrijheid en de leuke babbels”….

testimonial Valérie & Gunther, sept. 2012

…”Gajollen = super genieten
Gajollen = mogen delen in een warm nest
Gajollen = alles voor de gast
Gajollen = ……’potverdorie waarom gaan wij niet terug eigenlijk’ ? “

testimonial Diane en Ludo, juli 2012, Stabroek

…”Nogmaals dank van Sofie en mezelf voor een zalige week in de Gers.
We hebben er echt van genoten, goed ontspannen, doch onthouden zeker ook het warme en hartelijke contact.”

testimonial Herman & Sofie, juli 2012, Leuven

“Dank u voor het héél fijne verblijf, doe zo voort zoals jullie bezig zijn want dit verdient zeker een dikke pluim.”

testimonial An & Steven, juli 2012, Gooik

…” Nog bedankt voor de fijne vakantie, ook onze kids vonden het geweldig. We zijn nu al aan ’t fantaseren over ons volgende bezoek”…

testimonial Iris & Rudy en kinderen, juli 2012, Antwerpen

“… Wij zijn goed en wel thuisgekomen.Wij zijn momenteel nog aan het nagenieten van ons kort maar prachtig verblijf in de Gers – Gajolles. Wij zijn héél tevreden bij jullie te hebben kunnen logeren. Voor ons was het een plezier jullie te mogen leren kennen.” …

testimonialMarleen en Herman, juli 2012, Haaltert

… “Nog eens bedankt voor de warme, hartelijke ontvangst en voor de heerlijke diners ’s avonds. We genoten echt van ons verblijf, ideaal voor de drukke weken die er aan komen.”

testimonial Diete & Bart mei 2012,  Etterbeek